Unibindproducten - Morec kantoormachines

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Unibindproducten

Unibind

Het SteelBinding systeem van Unibind staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. U maakt indruk op uw klanten met de hoogwaardige bindsystemen van Unibind. Uw documenten zijn in een oogwenk ingebonden en hebben een professionele uitstraling. U kunt kiezen uit een breed gamma van SteelBinding producten, waaronder Resin, Punch en Staple. Morec kantoormachines levert als dealer partner niet alleen inbindmachines, maar ook alle bindaccessoires.

Resin SteelBinding: Gepatenteerde technologie waarmee u al uw documenten in ongeveer 90 seconden kunt binden met een minimum aan handenarbeid. Tal van personalisatiemogelijkheden maken Resin SteelBinding ideaal voor zowel de occasionele als de intensieve gebruiker. Resin SteelBinding is zo duurzaam dat het papier in het boek eerder zal scheuren dan dat de stalen rug het zal begeven. Het is ook het enige thermische bindsysteem dat u toelaat om gemakkelijk pagina's toe te voegen of te verwijderen uit dezelfde cover.

Punch SteelBinding: Gebruik uw huidige spiraalbindsysteem en profiteer ten volle van Unibind Punch SteelBinding. Maak duurzame hardcover boeken en bind alle papiersoorten o.a. dik, niet-flexibel of gelamineerd papier.

Staple SteelBinding: U hoeft niet te investeren in een gespecialiseerd bindsysteem. Het Staple SteelBinding systeem van Unibind behoeft slechts een nietmachine om uw documenten en fotoprints in te binden. Het is gebruiksvriendelijk, zodat iedereen het altijd en overal kan gebruiken.


  • Voor Unibind bestellingen neemt u contact met ons op zodat wij u kunnen helpen met uw bestelling.
  • Prijzen Unibind: zie voor onze aantrekkelijke prijzen de prijslijsten pagina.
  • Wilt u informatie, een Unibind demonstratie of een vrijblijvende offerte neem dan gerust contact met ons.  
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu