Reparatie / Onderhoud - Morec kantoormachines

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Reparatie / Onderhoud

Morec kantoormachines is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van een groot aantal merken multifunctionals, kopieermachines, printers en faxen. Het onderhouden en repareren doen wij op locatie, zodat u spoedig weer vooruit kan met uw werkzaamheden. 

Preventief onderhoud
Het is verstandig jaarlijks een preventief onderhoud aan uw bedrijfsapparaten uit te laten voeren. Alle onderdelen worden dan gecontroleerd op slijtage, gereinigd en stofvrij gemaakt. In overleg worden onderdelen die versleten zijn vervangen. Veel van de meest voorkomende onderdelen hebben we standaard in de serviceauto liggen of op voorraad in ons magazijn.
Mochten we toch onderdelen moeten bestellen en naleveren dan worden er geen voorrijkosten meer in rekening gebracht, u betaalt alleen de tijd die er daadwerkelijk gewerkt is.

Mogen wij u bellen voor een preventieve onderhoudsbeurt?
Wij kunnen als extra service jaarlijks contact met u op nemen voor een eventueel in te plannen onderhoud. Mocht u hier gebruik van willen maken laat het ons dan weten. Heeft u vragen of interesse in onze diensten, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op (040-2516033 / info@morec.nl). 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu