Printeronderhoud - Morec kantoormachines

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Printeronderhoud

Morec kantoormachines is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van een groot aantal merken Printers en multifunctionals. Het onderhouden en repareren doen wij op locatie, zodat u spoedig weer vooruit kan met uw werkzaamheden.
Wij zijn o.a. gespecialiceerd in HP, Brother, Canon, Lexmark.

Preventief onderhoud
U kunt door Morec kantoormachines u gehele printerpark jaarlijks preventief laten onderhouden. Alle onderdelen worden dan gecontroleerd op slijtage, gereinigd en stofvrij gemaakt. In overleg worden onderdelen die versleten zijn vervangen. Veel van de meest voorkomende onderdelen hebben we standaard in de serviceauto liggen of op voorraad in ons magazijn.
Mochten we toch onderdelen moeten bestellen en naleveren dan worden er geen voorrijkosten meer in rekening gebracht, u betaalt alleen de tijd die er daadwerkelijk gewerkt is.

Mogen wij u bellen voor een preventieve onderhoudsbeurt?
Wij kunnen als extra service jaarlijks contact met u op nemen voor een eventueel in te plannen onderhoud. Mocht u hier gebruik van willen maken laat het ons dan weten. Heeft u vragen of interesse in onze diensten, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op (040-2516033 / info@morec.nl).

Wij leveren en repareren landelijk : Eindhoven - Den Bosch - Utrecht - Rotterdam - Den Haag - Amsterdam - Alkmaar - Lelystad - Spijkenisse - Venlo - Sittard - Maastricht - enz..
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu