Multifunctionals - Morec kantoormachines

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Multifunctionals

Morec Kantoormachines is al jaren een gerenommeerd bedrijf dat zich bezighoudt met het verkopen, onderhouden van en service verlenen aan multfunctionals. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van zowel nieuwe als gereviseerde multfunctionals. (waaronder ex-lease en showroommodellen).
Wij leveren multifunctionals van o.a. OlivettiUtaxKonica MinoltaHP en Ricoh.

Preventief onderhoud
U kunt door Morec kantoormachines u gehele printerpark jaarlijks preventief laten onderhouden. Alle onderdelen worden dan gecontroleerd op slijtage, gereinigd en stofvrij gemaakt. In overleg worden onderdelen die versleten zijn vervangen. Veel van de meest voorkomende onderdelen hebben we standaard in de serviceauto liggen of op voorraad in ons magazijn.
Mochten we toch onderdelen moeten bestellen en naleveren dan worden er geen voorrijkosten meer in rekening gebracht, u betaalt alleen de tijd die er daadwerkelijk gewerkt is.

Mogen wij u bellen voor een preventieve onderhoudsbeurt?
Wij kunnen als extra service jaarlijks contact met u op nemen voor een eventueel in te plannen onderhoud. Mocht u hier gebruik van willen maken laat het ons dan weten. Heeft u vragen of interesse in onze diensten, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op (040-2516033 / info@morec.nl).

Wij leveren en repareren landelijk : Eindhoven - Den Bosch - Utrecht - Rotterdam - Den Haag - Amsterdam - Alkmaar - Lelystad - Spijkenisse - Venlo - Sittard - Maastricht - enz..
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu